Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Odnowione Miasto Shinsoo - Serwer Atreya #2

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś przepięknego. I pomyśleć że to tylko modele dają taki efekt ^^

Co do wyglądu map itp nie ma problemu jest zajebiście. Miejmy nadzieje że to samo będzie z rozgrywką. 

Opublikowano

Ladnie wygladaja ale czy gracze ze slabszym sprzetem nie beda mieli lagow?

Gdy uruchomiłem mapę na drewnianym komputerze to nie miałem problemów więc myślę, że inni też nie będą mieli.

-- Sprzęt na którym testowałem --

Procesor: 1x 2,0 GHz

RAM: 2 GB

Grafika: 64mb (ATI Radeon 9500)

System: Windows XP Home Edition

0LsM05U.png

Opublikowano

Gdy uruchomiłem mapę na drewnianym komputerze to nie miałem problemów więc myślę, że inni też nie będą mieli.

-- Sprzęt na którym testowałem --

Procesor: 1x 2,0 GHz

RAM: 2 GB

Grafika: 64mb (ATI Radeon 9500)

System: Windows XP Home Edition

jeżeli to według Cb jest drewno

to niektórzy użytkownicy na tym forum mają spróchniałe drewno :)

Miasta wyglądają fajnie :)

nawet widac w nich ze idzie wiosna :D

Opublikowano

Bardzo ładnie to wygląda, szacunek Naid za wykonanie i tak idealne wpasowanie wszystkiego w klimat środkowo-azjatycki.

Opublikowano

Pozwolę sobie odświeżyć.

Też Ci odświeżę.

Chciałem się spytać drogi Kainsu czy jest sens żeby wchodził w ogolę na ten serwer ? Bo na Eternity dostałem bana jak podejrzewam z czystej zawiści za odpierdalanie na Nexanity.

Pozdro Siwy

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Też Ci odświeżę.

Chciałem się spytać drogi Kainsu czy jest sens żeby wchodził w ogolę na ten serwer ? Bo na Eternity dostałem bana jak podejrzewam z czystej zawiści za odpierdalanie na Nexanity.

Pozdro Siwy

Tutaj Naid należy do nowego zespołu, więc relację wobec Ciebie na pewno "wyzeruje", także zapraszamy na serwer.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Takie same zdanie, jak przy poprzednich mapach :)

Cud, miód i orzeszki. Wiesz czego mi w tych mapach miast troszkę brakuje? Jakiegoś źródełka, jeziorka, czy nawet takiej chińskiej fontanny.
Może np postawić taka fontannę na środku placu "handlowego".? Taka propozycja z mojej strony :)

Opublikowano

Cud, miód i orzeszki. Wiesz czego mi w tych mapach miast troszkę brakuje? Jakiegoś źródełka, jeziorka, czy nawet takiej chińskiej fontanny.

Może np postawić taka fontannę na środku placu "handlowego".? Taka propozycja z mojej strony :)

Fontanna jest przy rybaku z krokodylami itp. (na tym jeziorku)

0LsM05U.png

Opublikowano

i pewnie bedzie wywalac clienta po tp do m1

Nie będzie bo jako pierwsi w Polsce wyeliminowaliśmy wszystkie errory clienta włącznie z Runtime Error C++.

0LsM05U.png

Opublikowano

Mówisz, masz :

VOLsFVS.png

0VPaRnd.png

Opublikowano

Bardzo ładne ile ci to zajęło?I w czym robiłeś i czy gdzieś będzie można spotkać tą mape?  Ogółem fajne drzewka przypominające takie chińskie.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...